Om SignXpert

Efter 16 år ved DEKO-GROS, under min fars kyndige og erfarne vinger, er et kapitel i mit eventyr sluttet. Det har været et fantastisk kapitelat være en del af. Når jeg tænker tilbage på de 16 år, er det helt fantastisk, hvad jeg har været med til, hvor mange rare mennesker jeg har lært at kende, hvor meget jeg har lært og hvor mange tilfredse kunder jeg har haft.


Nu er jeg klar på at starte næste kapitel i mit eventyr. Jeg starter in egen skiltevirksomhed, og jeg er så heldig, at min far vil hjælpe det han kan. Han vil hjælpe med at pleje alle de gode kunder, som jeg har været så heldig at få, gennem de mange år hos DEKO-GROS.


Der er ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte i den samme ånd som hidtil. Jeg brænder for mit fag, og det er stadig vigtigt for mig, at vi arbejder videre med det ene motto vi altid har haft:


KVALITET ER INGEN TILFÆLDIGHED!!!


Jeg kommer til at starte op i mindre lokaler end jeg har været vandt til, men det betyder ikke, at jeg er begrænset i, at udfører de samme opgaver. Jeg kan løse de samme opgaver som altid, måske bare på en anden måde.


Jeg ser frem til fortsat at service mine kunder, med den samme høje kvalitet og den gode service.


SignXpert   •   XPERT I SKILTE & REKLAME!!!